Selectează o Pagină

Un eveniment amuzant din cadrul Festivalului de Teatru Scurt a fost „Casatorii scurte si divorturi si mai scurte”. Evenimentul a fost prezentat, cum este normal, in ziarul online eBihoreanul. Accentul s-a pus, insa, prea mult pe persoana lui Emilian Pavel in loc de evenimentul comic, probabil datorita „casatoriei rapide” cu mine.

Casatoria noastra a  fost comentata vehement de un cetatean revoltat cu mintea inchisa si venin in loc de lichid cefalorahidian, care nu cred ca discerne realitatea de fictiune.

„Revoltator gestul lui Pavel jr. Sa ii fie rusine ca da un astfel de smnal in randul tinerilor, mai ales din postura de presedinte TSD Bihor. Pentru PSD Bihor asta reprezinta esenta casatoriei? Ca actorii de teatru se maimutaresc, treaca- mearga, asta le e meseria, dar pentru o persoana cu functie de conducere intr-un partid…RUSINE!!! Nu e demn de functia pe care o are. Tatal lui e de acord? Pentru familia Pavel asta inseamna casatoria? Rusine!!! Daca are o orientare sexuala de un anume fel, sa spuna, dar sa nu ia in deradere casatoria si familia!!! Un astfel de mesaj transmite tinerilor? Acestea sunt valorile morale ale PSD Bihor? Rusine!!!”

Eu iubesc puritanii second-hand care sub acoperirea anonimanului scuipa judecati de valoare, ei insisi fiind niste modele pentru societate. Cetatene revoltat, in loc sa stai cu o mana in pantaloni in fata pc-ului, mai bine mergi la teatru si deschide-ti imaginatia si nu te mai invenina atat de tare! Nu intotdeauna trebuie amestecate frustrarile si rivalitatile personale cu activitatile artistice neintelese.

Aaa… si actorii nu se maimutaresc, tu te maimutaresti si dai impresia unui om spalat pe creier cu Oteveu, care nu poate gandi de unul singur ci doar stereotipic.

Trebuie vazuta insa si partea buna a lucrurilor, a fost un eveniment care a atras atentia asupra Teatrului, unde va invit cu drag.

Nota: Cetatene frustrat, acest raspuns este dat personalitatii tale online si nu celei adevarate, pentru ca stiu ca in lumea reala esti un om bun, cinstit, fericit si cu multi prieteni 🙂

Alte fotografii de la ceremonie pot fi vazute AICI!

L. E. Un alt tip de stire pe aceasi tema poate fi gasita in Crisana, faceti voi diferenta.

L. L. E. Hopa ca am primit si premiu de la Bihorel!

Comments

comments