Selectează o Pagină

Avand in vedere ca se apropie 1 mai, am realizat ca se implinesc 10 ani de la prima mea slujba. In anul 1999 in aprilie am avut primul job serios (mentionez ca temporar lucrasem inca din ’96, dar sa zicem ca alea erau copilarii). Deci, primul meu job a fost la TVS Oradea, una din cele mai proaste vechi televiziuni din tara.
Hmm, ce vremuri, prima slujba adevarata…. de fapt a fost cea mai naspa firma la care am activat, cei mai naspa colegi, cel mai naspa job, singurul din toata viata mea din care nu am invatat nimic si nu am realizat mai nimic. Mai putin faptul ca poti sa stai fara sa faci nimic, sa iei un salariu (cu care am sarbatorit ziua de 1 mai din ’99) si sa mori de plictis.
La semi-interviul de angajare mi-au cerut un portofoliu, deci am adus ceva grafica facuta de mine, asa dupa ureche. In perioada aceea imi placea grafica 3D facut in programe 2D vectoriale – Corel Xara, prima iubire. Si in principal desenam ce vedeam in fata ochilor, atunci nu aveam net sa ma inspir. La imaginea cu disketa zice unu: „Aia nu-i buna, ca-i scanata!!!”. Eu oscilam intre frica si mandrie, ma acuza de minciuna / plagiat sau trebuie sa fiu mandru de realizare.

cable-guy my-computer discheta

Doamne ce talentat ieream, nu stiu ce s-a intamplat pe parcurs.
P.S. Atunci nu exita DreamFactory, defoto, existau Urban Empire si TGS-Soft :-)))

Comments

comments