Selectează o Pagină

Vara trecuta, prin Londra cu Hadella, mi-a atras atentia o mâţă. Ii fac aiurea o fotografie… fara sa stiu ca era una dintre cele mai celebre pisici din lume, personajul real din cartea: A Street Cat Named Bob.

Cum zice altii: „Un om fara adapost a scris o carte despre viata lui si despre relatia sa speciala cu pisica. Cartea se numeste „A street cat named Bob” o poveste in care un om si pisica sa au gasit speranta pe strazi.
Atunci cand James Bowen a gasit o pisica ranita pe aleea din fata azilului unde locuieste, nu avea idee cat de mult i se va schimba viata. James isi castiga existenta distrand lumea pe strada in schimbul unor maruntisuri, iar ultimul lucru de care avea nevoie era un animal.
Insa, el nu a putut sa nu ajute ajute pisica, pe care imediat a botezat-o Bob. Barbatul a ingrijit pisica, iar apoi i-a dat drumul, crezand ca nu o va mai vedea. Dar aceasta s-a intors la el.
Curand cei doi au devenit de nedespartit, iar aventurile lor comice, uneori periculoase le-au transformat viata, lasand in urma cicatricile trecutului.

Concluzia: toata viata inveti si tot tont mori! Dar este sigur ca-calatoriile deschide mintile!

Comments

comments