Selectează o Pagină

Vreau pe aceasta cale a blogului sa felicit designeru de servici responsabil petru noua imagine a satelor rurale romanesti… si nu numai pe designer, pt ca poate el, saracu’, a facut mai multe propuneri, ci si pe cei care au ales, toti cu 3-4 doctorate in estetica si economie.
Si acum sa revenim la obiectul admiratiei, tablitzele: liniile sinusoidale se unduiesc dintr-o parte intr-alta intr-o armonie cromatica a culorilor primare + verde si a caracterelor verticale si „in valuri”, cu o proportionalitate atat de „la limita rasturnarii” incat ar face invidios orice amarat de artist tipograf. Nivelul de arta este dus la un nivel care l-ar face pe orice creator de simboluri euro sa-si vâre „gheara in gât”, asa de departe este de stilul super boring cu texte orizontale, aliniate si corect proportionat, eventual alb pe un fundal albastru si totul intr-un sec dreptunghi, care printre altele poate ar fi redus costurile.
P.S. Observ ca nu eu sunt singurul admirator al acestor opere, dupca cum se vede in a treia imagine, cuiva i-a placut chiar mai mult decat mie, incat a luat o parte din placutza acasa.

Tablite localitate

Comments

comments